9 Temmuz 2009 Perşembe

Emre Çolak


Dün akşam maçı izlerken yaptığım yorumun sonuna kadar arkasındayım o yüzden buraya da yazıyım:"Aha bi tane daha Arda geliyor"

Evet kesinlikle içten gelerek yapılmış bi yorumdu bu Emre'nin yeteneğine duyulan hayranlıktan gelen bir şeydi..Benden 1 yaş büyük adam sahada şov yaparken ben burda onun hakkında yazı yazıyorum aramızdaki fark bu işte..

Dün attığı gol gerçekten çok güzeldi en azından o mesafeden düzgün ve isabetli şut atabilen bir futbolcumuz olacak..Rijkaard'ın Emre'ye duran topları da sen kullan demesi bu çocuğun üzerine düşeceğini gösteriyor..

Kafamdaki ilk 11'de yerini aldı Emre..Orta sahaya transfer istemiyorum artık azcık güçlenirse çok iyi işler yapar bu sezon Rijkaard'ın istekli bir Emre Çolak'a süre vermemesi zaten imkansız..

Dün golden sonraki sevinci özellikle insanı bambaşka yerlere götürüyordu..Golden sonra yardımcı antrenörümüz Johan Neeskens ve Frank Rijkaard(oha teknik kadroya bak:P) kutladı Emre'yi..Son olarak Emre gitti ve kaptanımıza sarıldı..Özlemiştik Galatasaray'da hem disiplinin hem takım içi sevginin böyle üst düzey olduğu günleri..

Başarı yakındır hem de yeni gelecek yıldızlarla Emre'nin yanında bir de Serdar Eylik diyebilirim dün heyecan mı yaptı bilinmez ama tutuktu biraz..Olsun o da düzelicek kumaşı çok sağlam..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder