21 Temmuz 2009 Salı

Yokluğumdan Beri


Uzun süreli bir kahve molası vermiştim..Bu aralar sık güncelleyemeyeceğim için böyle olayları toplu halde yazmak daha mantıklı geldi..

-Beşiktaş Ferrari'yi bitirdi..Önümüzdeki sezon Ferrari'sini satmaya çalışıp satamayan bilge olarak Yıldırım Demirören'i görebiliriz..
-Fenerbahçe Cladio Andres Del Transtio Maldonado Rivera'nın yerini Cristian Mark Junio Nascimento Oliveira Baroni ile doldurmayı planlıyor..Allah akıl fikir versin
-Sol kanatta Uğur Boral'dan kurtulucak galiba Fenerbahçe..Andre Santos güzel transfer..
-Aleyküm Selam Keita(İmza töreninde söze Selamın Aleyküm diye başlayan Keita'ya ithafen)
-Rodrigo Palacio Genoa'da..Önümüzdeki sezon takımın ileri ucu Hernan Crespo Rodrigo Palacio ikilisine emanet olucak büyük ihtimal..Üçüncü formamız da Arjantin forması zaten..
-City kafayı yedi Carlos Tevez ve Emanuel Sheyi Adebayor Manchester'ın Mavilerine transfer oldu..Bu transferlere City galiba 11 forveti tamamlayıp hücum futbolunun allahını oynıcak..Kadrodaki forvetler Craig Bellamy,Benjani,Tevez,Caicedo,Robinho,Santa Cruz,Bojinov,Adebayor..
-Haldun Baba 1 yabancı transfer daha var dedi..Bekliyoruz Baba..
-Rijkaard kampın yıldızı Emre Çolak'ı Paf Takıma yollamış..Serdar Eylik kadroda..Alpaslan Erdem gidecek diyorlar..Ve Sabri ne yazık ki yine kadroda kalıyor..
-Rusların Manyak sol beki Yuri Zhirkov Chelsea'de..
- Maxwell resmen Zlatan İbrahimovic gayrı resmi olarak Barca'da..
-Karim Benzema Real Madrid'te..Sevmiyorum seni Karim Seni de sevmiyorum Real..
-Darius Vasell geldi sonunda yarın imzayı atacakmış..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder