11 Haziran 2009 Perşembe

Her Sene Gelenler-I

Türkiye'de spor gazeteleri gerçekten muhteşem..Eğer gazetecide Uykusuz,Penguen vs. bulunamıyosa kesinlikle alınması gereken şey Efsane Fotospor'dur..Bu gazetelerin her sene Galatasaray'a,Fener'e kesinlikle getirmeye çalıştıkları isimler vardır bu isimler genelde uçağa biner ama bir türlü Türkiye'ye inmez..Kim bunlar diye düşünüyorum ve aklıma müthiş bir liste geliyor..

1-Marcelo Gallardo


Heralde en kolpası bu adamdır..Arkadaş oynadığı topu filan bilmem ama bu adam Galatasaray'a gelecek..Hırs yaptım..Her transfer dönemi uçağa biniyor ama Fransa-Arjantin arası mekik dokuyor..Şu anda River Plate'de..Kariyerinde River Plate-Monaco-River Plate-PSG-River Plate rotasını izlemiş ama Galatasaray'ın yıldızı olamamıştır..

2-Federico İnsua


Diğer bomba kesinlikle bu arkadaştır..Gallardo'da pürüz çıkarsa mutlaka Galatasaray İnsua ile ilgilenmeye başlardı..Şu Meksika'da Necaxa'da oynuyor..

3-Robert Pires


Gelmesi için ciddi ciddi dua ettiklerimden biridir bu kolpalar içinde Robert Pires..Son anda Villarreal araya girmese ve Robert kariyeri seçmese onu parçalı içinde görebilirdik..Ama bu da uzun seneler Türk spor medyasını meşgul etmiş bir transferdir..Kısmet değilmiş..

4-Kily Gonzalez


Bir dönem Kily uçaktayken geçti büyük ihtimalle..Öldü mü kaldı mı bilmiyorum ama keşke gelseydi..Wiki sağolsun Rosario Central takımında oynuyormuş..

5-Thomas Gravesen


Geleneksel Galatasaray'a ön libero bulma şenliklerinde adı sıkça geçen adamdır Gravesen..Severim kendisini Robinho'ya attığı dayaktan dolayı..27 Ocak 2009'da futbolu bırakmış bir nesli üzmüştür..

5-Arouna Kone

En ilginçlerinden biri budur heralde..Bahri Havadır'ın uçağa bindi geliyor dediği Kone gelmemişti genelde olduğu gibi sonra çıkan pürüz ise ayrı bir olaydı..Galatasaray Kone'nin seneler önce ölen babasını ikna edememişti..Kone o sezon Sevilla'ya gitti,oynayamadı..Galatasaray'a gelse ne olurdu hiç bilmiyorum..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder